Boks Academy nijmegen

HUISREGELS FITNESS

Huishoudelijk reglement fitness BAN:

Deelname
Deelname aan het sportprogramma is alleen mogelijk indien in het bezit van een geldig toegangsbewijs.

Minimum leeftijd
De minimum leeftijd voor fitness op BAN is 16 jaar.

Lidmaatschap en opzeggen:

Een fitnesskaart is strikt persoonlijk en dient bij opzeggen ingeleverd te worden. Bij gebreke wordt er 10 euro administratie kosten in rekening gebracht.

Fitness
Alleen leden van de BAN en in bezit van een rode of groene fitnesskaart kunnen in de fitnessruimte trainen.

Misbruik en overlast
Het lidmaatschap van de BAN is strikt persoonlijk. De BAN behoudt zich het recht voor om in geval van misbruik een sanctie op te leggen door de sportkaart voor maximaal drie maanden te blokkeren. Na betaling van € 10, - administratiekosten wordt de sportkaart weer geactiveerd. Ook in geval van overlast of onbehoorlijk gedrag behoudt de BAN zich het recht voor om de sportrechten te ontnemen. Bij herhaalde overtreding kan een toegangsverbod worden opgelegd.

Wijziging persoonlijke gegevens
De fitnesskaarthouder is zelf verantwoordelijk voor het tijdig wijzigen van persoonlijke gegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
De fitness is geopend op tijden dat er ook boks lessen zijn.

Aansprakelijkheid
De BAN is nooit verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of ander lichamelijk letsel en de eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de deelnemer. De BAN kan u voor aangerichte schade of vernielingen aansprakelijk stellen. Indien u nog niet verzekerd bent tegen de risico's die verbonden zijn aan sportbeoefening, dan dient u hiervoor alsnog te zorgen.

Fitness
Jassen en tassen zijn in de fitness niet toegestaan, deze kunnen worden opgeborgen in de daarvoor bestemde plaatsen. De klant wordt verzocht de toestellen na gebruik te reinigen. Gebruikte losse materialen dienen teruggelegd te worden.

Gebruik handdoek
Het gebruik van een handdoek is verplicht bij alle fitnessactiviteiten en bij alle activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van matjes.

Gevonden voorwerpen
Gevonden voorwerpen worden bewaard in de plastic bak bij de bar. De klant dient zelf naar het de BAN te komen om zijn/haar verloren voorwerpen hier tussen te zoeken. Kleine waardevolle verloren voorwerpen worden een week achter de bar bewaard. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze bar medewerkers.

Mobiele telefoons
Het voeren van telefoongesprekken in de sportlessen en de fitnessruimte is niet toegestaan, uitgezonderd noodzakelijke bereikbaarheid (bijvoorbeeld bij bereikbaarheidsdienst). Indien de klant dan gebeld wordt kan hij/zij het gesprek buiten de sportruimte voeren.

Kleding en schoeisel
Bij sportactiviteiten is het dragen van sportkleding verplicht. De regel hierbij is dat borst, buik en billen bedekt zijn. Slippers zijn niet toegestaan. Schoenen met niet markerende zolen zijn verplicht voor alle binnen activiteiten. De klant wordt verzocht zaalschoenen mee te brengen en pas in de bokszaal aan te trekken.